Oppo Find 7 release in maart, toestel later in Europa
Wouter Nijsen

Oppo Find 7 release Oppo heeft op Weibo, de Chinese tegenhanger van Twitter, een afbeelding geplaatst met daarop een bevestiging dat de Find 7 smartphone op 19 maart in hoofdstad Peking in de winkels ligt. Daarnaast lijkt het erop dat Europa en de Verenigde Staten op korte termijn aan de slag kunnen met het nieuwe vlaggenschip van de Chinese fabrikant.

Eind vorig jaar deden al geruchten de ronde dat de lancering van de Find 7 binnen een aantal maanden zou plaatsvinden. Die geruchten bevestigde Oppo dinsdag in soort van codetaal. Wanneer je goed naar de nummercombinatie kijkt, zie je dat de release op 19 maart 2014 staat en de lancering in de Chinese hoofdstad plaatsvindt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Nieuw topmodel van rijzende ster Oppo

oppo-find-7De specificaties van het nieuwe topmodel van Oppo zijn al enige tijd bekend. Zo krijgt de Find 7 een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels (2K), een razendsnelle Qualcomm Snapdragon 805-quadcore-processor en een behoorlijke batterij met een capaciteit van 4000 mAh.

De aankomende high-end smartphone bezit verder mogelijk 3GB aan werkgeheugen, een 13 megapixel-camera aan de achterzijde en een 5-megapixel-frontcamera om in hd-kwaliteit te videobellen. De Chinese fabrikant heeft ten slotte al meerdere malen laten doorschemeren dat de Find 7 4g-ondersteuning krijgt.

Oppo Find 7 release en prijs

Onze verwachting is dat de Oppo Find 7 ergens in de lente in Nederland en België verschijnt. Afgaande op de adviesprijzen van eerdere Oppo-toestellen verwachten we dat de Find 7 tussen de 399 en 499 euro gaat kosten.

De Oppo N1, die we onlangs uitgebreid hebben getest in de Oppo N1 review, ging ook voor een adviesprijs van 450 euro over de toonbank. “Een aantrekkelijke smartphone, met unieke features“, schreven we over de telefoon,  die net als de aankomende Find 7 in een speciale CyanogenMod-versie beschikbaar is.

Laatste nieuws over de Oppo Find 7

Hieronder lees je het meest recente nieuws met betrekking tot dit toptoestel van de Chinese fabrikant Oppo.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.