Oppo Find 7 scherm voorzien van 2K-resolutie

Oppo Find 7 schermOppo heeft middels een tweet bekendgemaakt dat het Oppo Find 7 scherm (5,7 inch) voorzien zal zijn van een 2K-resolutie, wat neerkomt op 2560 bij 1440 pixels. Daarmee is de fabrikant uit China een van de eersten die een Android-smartphone met een 2K-scherm op de markt gaat brengen.

Daarnaast komt de Oppo Find 7 release steeds dichterbij. Vorige weer plaatste Oppo op Weibo, de Chinese tegenhanger van Twitter, een afbeelding met de tekst `Oppo Find 7 coming soon`. Wanneer het toestel echter naar het westen komt, is vooralsnog onduidelijk. Oppo heeft wel een officieel verkoopkanaal in Europa.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Oppo Find 7: veel voor weinig

Naar verwachting wordt de Oppo Find 7 een indrukwekkende smartphone met een relatief laag prijskaartje. Behalve het 2K-scherm zijn er echter nog geen specificaties door de fabrikant bevestigd. Wel gaan geruchten dat de Find 7 waarschijnlijk beschikt over een Snapdragon 805-processor. Dit is de opvolger van de Snapdragon 800 die beschikt over vier Krait-kernen met een kloksnelheid van maximaal 2,5GHz.

Daarnaast is het aankomende vlaggenschip van Oppo waarschijnlijk voorzien van 3GB aan werkgeheugen en een flinke 4000 mAh-accu. De komende maanden zal de Find 7 beschikbaar worden, maar aanvankelijk eerst via de officiële website. We verwachten een adviesprijs van tussen de 399 en 499 euro, afgaande op de prijzen van eerdere Oppo-toestellen.

Lees meer over Oppo

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.