Oppo Find 7 scherm voorzien van 2K-resolutie

Gijs Ettes
17 december 2013, 9:27
1 min leestijd
Oppo Find 7 scherm voorzien van 2K-resolutie
Oppo Find 7 scherm

Oppo heeft middels een tweet bekendgemaakt dat het Oppo Find 7 scherm (5,7 inch) voorzien zal zijn van een 2K-resolutie, wat neerkomt op 2560 bij 1440 pixels. Daarmee is de fabrikant uit China een van de eersten die een Android-smartphone met een 2K-scherm op de markt gaat brengen.

Daarnaast komt de Oppo Find 7 release steeds dichterbij. Vorige weer plaatste Oppo op Weibo, de Chinese tegenhanger van Twitter, een afbeelding met de tekst `Oppo Find 7 coming soon`. Wanneer het toestel echter naar het westen komt, is vooralsnog onduidelijk. Oppo heeft wel een officieel verkoopkanaal in Europa.

Lees verder na de advertentie.

Oppo Find 7: veel voor weinig

Naar verwachting wordt de Oppo Find 7 een indrukwekkende smartphone met een relatief laag prijskaartje. Behalve het 2K-scherm zijn er echter nog geen specificaties door de fabrikant bevestigd. Wel gaan geruchten dat de Find 7 waarschijnlijk beschikt over een Snapdragon 805-processor. Dit is de opvolger van de Snapdragon 800 die beschikt over vier Krait-kernen met een kloksnelheid van maximaal 2,5GHz.

Daarnaast is het aankomende vlaggenschip van Oppo waarschijnlijk voorzien van 3GB aan werkgeheugen en een flinke 4000 mAh-accu. De komende maanden zal de Find 7 beschikbaar worden, maar aanvankelijk eerst via de officiële website. We verwachten een adviesprijs van tussen de 399 en 499 euro, afgaande op de prijzen van eerdere Oppo-toestellen.

Lees meer over Oppo

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Oppo Find 7
Oppo Find 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu