Oppo Find 7 is de meest interessante smartphone uit China

Redactie
24 juli 2013, 8:11
1 min leestijd
Oppo Find 7 is de meest interessante smartphone uit China
oppo-find-7

Het interessante Chinese merk Oppo gaat binnenkort zijn meest interessante smartphone uitbrengen: de Oppo Find 7. Het toestel is mogelijk één van de meest interessante smartphones die de komende tijd door een Chinese fabrikant wordt uitgebracht.

Lees verder na de advertentie.

De Oppo Find 7 heeft een full-hd-scherm, een kneitersnelle Qualcomm Snapdragon 800-chip met een quadcore-processor en een flinke batterij van 4000 mAh. Dat moet voor genoeg energie zorgen waar de meeste gebruikers de hele dag met gemak gaan doorkomen.

Het scherm heeft een grootte van 5 inch en is dus gelijk aan de grootte van het scherm van de Samsung Galaxy S4 en iets groter dan het scherm van de HTC One. Verder is de high-end smartphone voorzien van 2GB aan werkgeheugen, een 13 megapixel-camera aan de achterzijde en een 8 megapixel-camera (!) aan de voorzijde om in hd mee te videobellen. De Oppo Find 7 draait tevens op Android 4.2 (Jelly Bean) met een eigen skin van Oppo.

Oppo Find 7 kopen en prijs

De Oppo Find 7 krijgt een prijskaartje van 699 (531 euro) dollar en is binnenkort geheel simlockvrij te bestellen via de Europese bestelwebsite van Oppo. Het is nog onbekend wanneer de smartphone precies in de verkoop gaat. Dat fabrikanten liever een grote batterij van 4000 mAh dan een ultradun design willen, kunnen wij alleen maar toejuichten.

Eerder kwam Oppo met de Oppo Find 5, de aantrekkelijk geprijsde voorganger van de Oppo Find 7. Dat is nog steeds een enorm interessant toestel.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Oppo Find 7
Oppo Find 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu