Oppo Find 7 specs gelekt, krijgt 5,7 inch 2k-scherm en Snapdragon 805
Redactie

oppo-find-7De Oppo Find 7 is nog steeds niet uitgebracht. Al in juli van dit jaar gingen de geruchten over de aankomende smartphone van het Chinese Oppo. De smartphone is de opvolger van de Oppo Find 5 en zou volgens nieuwe geruchten een 5,7 inch-scherm krijgen met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels en een gloednieuwe Qualcomm Snapdragon 805-chip krijgen. Ook zou er 3GB aan werkgeheugen beschikbaar zijn.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Oppo Find 7 specs

Daarnaast laten de gelekte Oppo Find 7 specs zien dat het toestel een 13 en 5 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorzijde krijgt. Ook wordt er over een 4000 mAh-accu en 4g-ondersteuning gepraat. Door laatstgenoemde zou de Oppo Find 7 op de Europese en Amerikaanse markt worden gericht. Eerder plaatste Oppo een foto met daarop de test ‘4G LTE, ik ben er klaar voor!’.

De releasedatum, prijs of zelfs het uiterlijk van de Find 7 blijven onbekend. De verwachting is dat de smartphone een prijskaartje van 699 dollar krijgt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.