De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Oppo geeft Find X3-telefoons meer updates: jaar langer beveiligingspatches

Colin Baak
6 mei 2021, 13:53
1 min leestijd
Exclusief
Oppo geeft Find X3-telefoons meer updates: jaar langer beveiligingspatches

Oppo maakt bekend dat de Oppo Find X3-serie meer updates gaat krijgen. De toestellen ontvangen hierdoor een jaar langer beveiligingspatches en daarmee blijven ze langer up-to-date.

Lees verder na de advertentie.

Oppo verbetering updatebeleid: jaar langer patches

Oppo laat aan Android Planet weten dat het updatebeleid van de Find X3-serie is aangepast. In plaats van twee jaar beveiligingsupdates is dat opgerekt naar drie jaar. Zo zijn toestellen als de Oppo Find X3 Neo, X3 Lite en Oppo Find X3 Pro een jaar langer extra beschermd tegen beveiligingslekken in Android.

In een met Android Planet gedeeld statement noemt de fabrikant ook dat het overweegt om dit op te verlengen naar vier jaar. Momenteel wordt onderzocht om te kijken of dat mogelijk is. Oppo noemt daarbij dat beveiligingsupdates maandelijks uitrollen.

Oppo Find X3 Pro

In hetzelfde statement lezen we dat het bedrijf nog steeds achter het beleid staat van twee grote Android-updates. Zo wordt de Find X3-serie geleverd met Android 11 en in de toekomst gaan we dus sowieso Android 12 en Android 13 zien. Of dit ook wordt opgerekt naar drie updates, is echter nog de vraag.

Hoe andere fabrikanten het doen is te lezen in ons stuk waarin we het updatebeleid van Android-fabrikanten vergelijken. Daarin zien we (helaas) grote onderlinge verschillen, iets wat volgens Android Planet-redacteur Rens door Google aangepakt moet worden.

Review van Oppo Find X3 Pro

Het nieuwste vlaggenschip van de Chinese smartphonemaker is de Find X3 Pro en dat topmodel hebben we uitgebreid getest. In onderstaande video nemen we je in enkele minuten mee langs het toestel en al onze ervaringen. Lees je liever? Check dan de geschreven Oppo Find X3 Pro review.

Oppo Find X3 Pro review: elegantie komt met flinke prijs

Meer nieuws over Oppo op Android Planet:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Oppo Find X3 Lite
Oppo Find X3 Lite

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu