Oppo N1 CyanogenMod-editie nu te koop voor 449 euro

Redactie
24 december 2013, 16:04
1 min leestijd
Oppo N1 CyanogenMod-editie nu te koop voor 449 euro
Oppo N1 CyanogenMod-editie

De Oppo N1 CyanogenMod-editie is vanaf dinsdag te koop voor een adviesprijs van 600 dollar (449 euro). Dat maakt CyanogenMod vandaag bekend. Het toestel wordt eveneens gratis naar Nederland verzonden middels DHL. De Oppo N1 is het huidige vlaggenschip van de Chinese fabrikant Oppo, dat flink aan de Android-weg aan het timmeren is.

De grote smartphone is voorzien van een 5,9 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, Qualcomm Snapdragon 600 1,7GHz quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen en een accu van 3610 mAh.

Lees verder na de advertentie.

Belangrijke features van de Oppo n1

Twee belangrijke features van de Oppo N1 zijn de roterende 13-megapixel-camera en de touchpad aan de achterzijde. Door de roterende 13-megapixel-camera, die van 67 verschillende componenten is gemaakt, kun je zowel zogeheten selfies als normale foto`s in de beste kwaliteit schieten. De camera is tevens voorzien van een speciale lens en Owl-processor die de foto`s verwerkt. Dit zou eenzelfde kwaliteit als de iPhone 5S en Xperia Z1 moeten opleveren.

N1_CMprodpageOS_01

De touchpad aan de achterzijde, genaamd O-Touch, laat je scrollen, tappen of foto`s schieten. Dit is bijvoorbeeld handig tijdens browsen of lezen, waarbij je dus met dezelfde hand het toestel vasthoudt via de achterzijde kunt scrollen. Op papier een hele interessante manier van besturen die in de praktijk mogelijk heel fijn kan uitpakken.

Verder draait de smartphone natuurlijk op CyanogenMod en ondersteunt de alternatieve softwaremaker de Oppo N1 als enige officiële smartphone.

Oppo N1 CyanogenMod-editie kopen

De Oppo N1 CyanogenMod-editie is voor een prijs van 449 euro te bestellen via de Europese webshop van Oppo. De betaling gaat middels PayPal, en je krijgt en een speciale CyanogenMod-case bij.

Lees meer over de Oppo N1

Meer weten over CyanogenMod?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Oppo N1
Oppo N1

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu