De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Oppo N1 kopen nu mogelijk voor 449 euro

Redactie
10 december 2013, 15:57
2 min leestijd
Oppo N1 kopen nu mogelijk voor 449 euro
Oppo N1 kopen

De Oppo N1 kopen is vanaf dinsdag mogelijk voor internationale klanten, en daarmee ook Nederlandse consumenten. Dat meldt Oppo op zijn website. De Oppo N1 heeft een prijskaartje van 449 euro voor het 16GB-model, het 32GB-model heeft een meerprijs van 30 euro. Daarnaast brengt de Chinese smartphonefabrikant een speciale CyanogenMod-versie van zijn vlaggenschip uit die vanuit de doos op de populaire alternatieve Android-versie draait.

Klanten hebben de mogelijkheid om te kiezen tussen een Oppo N1 met de software van Oppo of CyanogenMod. De software van Oppo doet veel denken aan stock Android. Ook CyanogenMod heeft veel weg van de kale versie van Android, maar biedt veel meer functies dan Googles Android-versie. De CyanogenMod-versie komt hoogstwaarschijnlijk beschikbaar als het firmware-bestand wordt vrijgegeven.

Lees verder na de advertentie.

De Oppo N1 kopen is mogelijk via de officiële website.

Oppo N1 specs

De Oppo N1 is voorzien van een 5,9 inch full hd-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels en een pixeldichtheid van 373 pixels per inch. Dat is haarscherp. Verder beschikt de smartphone over een Qualcomm Snapdragon 600 1,7GHz quadcoreprocessor, 2GB werkgeheugen, 16/32GB opslagruimte en een batterij van 3610 mAh. Door de grote accu zal de smartphone vermoedelijk met gemak een dag halen.

oppon1

Verder draait de Oppo N1 op Android 4.2 (Jelly Bean), samen met Oppo`s nieuwe Color OS. De softwarelaag die Oppo levert, is kleurrijke en heeft veel weg van andere Chinese softwarelagen. Dit betekent: vrolijke design-interfaces en grote widgets. Het is waarschijnlijk dat de Oppo N1 ook stock Android of een combinatie van Oppo en CyanogenMod kan draaien. Het toestel weegt 213 gram.

Twee belangrijke features van de Oppo N1 zijn de roterende 13 megapixelcamera en de touchpad aan de achterzijde. Door de roterende 13 megapixel-camera, die van 67 verschillende componenten is gemaakt, kun je zowel zogeheten selfies als normale foto`s in de beste kwaliteit schieten. De camera is tevens voorzien van een speciale lens en Owl-processor die de foto`s verwerkt. Dit zou eenzelfde kwaliteit als de iPhone 5S en Xperia Z1 moeten opleveren.

De touchpad aan de achterzijde, genaamd O-Touch, laat je scrollen, tappen of foto`s schieten. Dit is bijvoorbeeld handig tijdens browsen of lezen, waarbij je dus met dezelfde hand het toestel vasthoudt via de achterzijde kunt scrollen. Op papier een hele interessante manier van besturen die in de praktijk mogelijk heel fijn kan uitpakken.

Meer nieuws over de Oppo N1

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Oppo N1
Oppo N1

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu