Oppo N1 Mini officieel: compactere selfiesmartphone met 5 inch-scherm

oppo n1 mini onthuldAls verwacht heeft Oppo vandaag de Oppo N1 Mini onthuld, de kleinere versie van de selfiesmartphone die het bedrijf in 2013 uitbracht. Het toestel heeft een 5 inch-scherm met een 720p-resolutie, waar de Oppo N1 het deed met een 5,9 inch-display met een 1080p-resolutie. De meest in het oog springende feature van de smartphone is de 13-megapixel-camera die, net als bij de N1, draaibaar is. Op die manier kun je naast scherpe foto’s ook selfies schieten met een hoge resolutie.

De Oppo N1 Mini is tevens een stuk handzamer dan zijn grote broer. Het toestel meet 148,4 bij 72,2 bij 9,2 millimeter en weegt 150 gram. Het  flink verschil is groot wanneer je hem naast de N1 legt die 170,7 bij 82,6 bij 9 millimeter meet en maar liefst 213 gram weegt. De ingebouwde accu heeft een capaciteit van 2140mAh.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Overige Oppo N1 Mini specs

oppo n1 miniHoe het zit met de overige specificaties van de Oppo N1 Mini is nog niet bekend. Naar verluidt wordt het toestel aangedreven door een MediaTek MT6592-SoC of een Exynos 5422 octacore-processor en 2GB aan werkgeheugen.  Het toestel is mogelijk krachtiger dan de N1, die over een 1,7GHz-quadcore-processor (Snapdragon 600) beschikt.

Oppo geeft op een evenement op 10 juni waarschijnlijk uitsluitsel over de overige specificaties en de adviesprijs van de Oppo N1 Mini. Dan wordt ook meer duidelijk over de beschikbaarheid van het toestel in Europa.

Lees meer over Oppo

(Via)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.