De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Oppo presenteert ‘compacte’ selfiesmartphone op 30 mei

Gijs Ettes
27 mei 2014, 19:44
1 min leestijd
Oppo presenteert ‘compacte’ selfiesmartphone op 30 mei
oppo n1 mini

De Oppo N1 Mini, de iets compactere versie van de Oppo N1, wordt op 30 mei officieel onthuld. Dat heeft de Chinese fabrikant van het toestel bekendgemaakt via het eigen Weibo-account. De Oppo N1 Mini zal in ieder geval beschikken over eenzelfde draaibare camera als die te vinden is op zijn grotere broer. Deze zal waarschijnlijk ook weer foto’s en selfies met 13 megapixels schieten. Het enige verschil is dat de dubbele ledflitser plaats heeft gemaakt voor een enkele ledflitser.

Of er, net als bij de N1, een touchpad aan de achterzijde is waaraan je diverse acties kunt koppelen, is niet nog 100 procent zeker. De feature is bij het huidige vlaggenschip van Oppo te gebruiken om foto’s te nemen, specifieke apps te starten of door websites te scrollen.

Lees verder na de advertentie.

Oppo N1 Mini

Naar verwachting beschikt de Oppo N1 Mini verder over een 5 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels en een accu met een capaciteit van 2140 mAh. De reguliere N1 heeft  een 5,9 inch-scherm (full-hd) en een flinke 3610 mAh. Die staat garant voor een accuduur van anderhalve dag (gemiddeld gebruik).

Verder is er waarschijnlijk 16GB aan uitbreidbare opslagruimte aan boord en een quad- of octacore-processor. Meer weten over het (nóg)  grotere  Oppo-toestel? Check dan onze uitgebreide Oppo N1 review.

Lees meer over Oppo

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu