De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Oppo N3 aangekondigd: high-end met automatisch draaibare camera

Gijs Ettes
29 oktober 2014, 10:39
1 min leestijd
Oppo N3 aangekondigd: high-end met automatisch draaibare camera
Oppo N3 officieel

Fabrikant Oppo heeft op een evenement in Singapore de Oppo N3 officieel aangekondigd. De opvolger van de Oppo N1 valt op door zijn roteerbare 16 megapixel-camera waarmee je normale foto’s en selfies met een hoge resolutie (en flitser) kunt maken. De camera kan automatisch tot 206 graden draaien dankzij een ingebouwde motor. Verder kan hij plaatjes vastleggen in het raw-formaat, zodat er geen compressie optreedt. De camera heeft een grote 1/2.3″-sensor en de mogelijkheid om personen en gezichten te volgen.

Onder de motorkap vinden we een Qualcomm Snapdragon 801-chip, 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen. Het scherm is gekrompen tot 5,5 inch en heeft een 1080p-resolutie. Verder is er een 3000 mAh-accu aan boord en in de nabije toekomst verschijnt er ook een dualsim-variant.

Lees verder na de advertentie.

Oppo N3 officieel: dit moet je weten

Net als zijn voorganger is de Oppo N3 nog steeds een forse en zware telefoon. Hij meet 161 bij 77 bij 9,9 millimeter en weegt 192 gram. De accu heeft een snellaadfunctie, zodat je in vijf minuten de batterij zodanig kunt opladen dat je er weer twee uur mee vooruit kunt. Om de accu voor 75 procent op te laden, heeft de Oppo N3 een half uurtje nodig.

De N3 heeft tot slot  een notificatielampje onder het scherm, net als de Oppo Find 7. De losse adviesprijs bedraagt 649 dollar en we verwachten dat de europrijs zo’n 599 euro gaat bedragen wanneer de Oppo N3 verkrijgbaar wordt in de Europese webshop. De exacte releasedatum is op het moment van schrijven nog niet bekend.

Het laatste nieuws over Oppo

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Oppo N3
Oppo N3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu