De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Oppo R1 foto laat prachtige high-end smartphone zien, release eind december

Redactie
3 december 2013, 13:00
1 min leestijd
Oppo R1 foto laat prachtige high-end smartphone zien, release eind december
Oppo R1 foto

Een nieuwe Oppo R1 foto laat de aankomende smartphone van het Chinese merk in volle glorie zien. De Oppo R1 komt eind december uit, maar een exacte releasedatum of prijs van de smartphone is nog niet bekend. Ook de specificaties van het toestel zijn nog niet door Oppo bekendgemaakt, maar de verwachting is dat de Oppo R1 een high-end toestel wordt en als zowel een zwarte als witte variant beschikbaar komt.

Lees verder na de advertentie.

Oppo R1 foto

De door de Chinese fabrikant uitgebrachte Oppo R1 foto laat een smartphone zien met een design dat verwant is aan de Xperia Z1. Het apparaat heeft daarbij een ‘normale’ lens, in tegenstelling tot de Oppo N1 – die een roteerbare cameralens heeft. Het lijkt erop dat de Oppo R1 een geborsteld aluminium design krijgt, en een ietwat normaal schermformaat – zo rond de 5 inch.

Over Oppo

Oppo is een Chinese fabrikant die gevestigd is in Dongguan, Guangdong. Het maakt onder andere mp3-spelers, portable mediaspelers, lcd-tv`s en natuurlijk smartphones. Oppo is een ontzettend jong bedrijf, dat pas in 2004 is opgericht.

De ambities van Oppo zijn daardoor echter niet minder groot: het wil een van de meest belangrijke merken worden op het gebied van consumentenelektronica. Oppo heeft inmiddels al divisies in verschillende landen. Oppo Digital zit bijvoorbeeld in Californië en in Europa.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Oppo R1
Oppo R1

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's