Oppo R833T informatie gelekt, goedkoop instapmodel met quadcore-processor’

Oppo R833T informatieInformatie over de aankomende Oppo R833T is gelekt. De aankomende Oppo-smartphone is een instapmodel dat waarschijnlijk voor een hele interessante prijs aangeboden gaat worden – zo rond de 160 dollar.

Het toestel is voorzien van een 4,3 inch WVGA-scherm met een 1,3GHz quadcore-processor, 1GB aan werkgeheugen en 4GB aan opslagruimte. Hiermee is de Oppo R833T een echt instapmodel, dat kan concurrenten met onder andere de Moto G.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Verder laat de gelekte Oppo R833T informatie zien dat het toestel twee camera’s krijgt en op Android 4.2 (Jelly Bean) draait, samen met Oppo’s eigen Color OS 1.0. Oppo heeft op dit moment nog niets over het toestel bekendgemaakt, maar de verwachting is dat de smartphone spoedig wordt aangekondigd.

via

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.