De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Je data veilig in de cloud? 5 redenen om voor KPN Opslag Online te kiezen (ADV)

Redactie
18 november 2014, 10:30
3 min leestijd
Je data veilig in de cloud? 5 redenen om voor KPN Opslag Online te kiezen (ADV)

Je kunt bij diverse diensten bestanden in de cloud opslaan, zodat je ze altijd bij de hand hebt. Dit is echter niet altijd even gemakkelijk en  veilig.  KPN Opslag Online biedt uitkomst en een vijftal voordelen ten opzichte van andere clouddiensten.

1. Veilig opgeslagen in Nederland

Opslag Online

Wanneer je je bestanden uploadt naar de cloud wil je natuurlijk met zekerheid weten dat deze veilig worden opgeslagen. Met Opslag Online is dit absoluut het geval. Al je contacten, documenten, presentaties en andere bestanden upload je met de hoogste beveiligingsstandaarden naar Opslag Online.

Deze worden eerst met een SSL-verbinding veilig verstuurd, vervolgens middels encryptie versleuteld, om ze tot slot  op te slaan. Dit wordt gedaan in de Nederlandse datacenters van KPN, waardoor je bestanden vallen onder de Nederlandse wetgeving. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over de veiligheid van je bestanden.

2. Met onbeperkt aantal apparaten te gebruiken

Opslag Online van KPN is niet alleen eenvoudig en handig in gebruik, maar ook met een onbeperkt aantal apparaten te gebruiken. Zo heb je altijd toegang tot je bestanden met een pc, laptop, smartphone of tablet. Via KPNopslagonline.nl heb je ook in een  webbrowser direct toegang tot belangrijke documenten,  die je volgens kunt bewerken. Opslag Online werkt met de populairste webbrowsers (Chrome, Firefox en Internet Explorer) en is tevens  via een app te benaderen.

3. Handige Android-applicatie

Opslag Online

Met de Opslag Online-app heb je, waar je ook bent, toegang tot je bestanden op  een Android-smartphone of tablet. De applicatie vraagt om weinig opslagruimte en Android 2.3 of hoger en hierdoor is ‘ie met vrijwel elk toestel  te gebruiken, ook wanneer deze niet de laatste updates heeft gekregen.

De app is verder voorzien van een overzichtelijke interface, wordt regelmatig bijgewerkt en gratis uit de Play Store te downloaden. Als je over een relatief bescheiden  databundel beschikt, kun je ook instellen om bestanden uitsluitend via een WiFi- of 3G-verbinding te up- en downloaden om MB’s te besparen.

4. Bestanden delen met iedereen

Bestanden die zijn opgeslagen in Opslag Online zijn  met iedereen gemakkelijk te delen. Dit maakt de dienst interessant voor bedrijven, omdat je meerdere mensen op simpele wijze toegang geeft tot belangrijke bestanden. Deze zijn vervolgens bij te werken zonder dat er voorgaande versies van het bestand verloren gaan. Hierdoor kun je  altijd ergens op terugvallen mocht er iets verkeerd gaan. Bij het delen van bestanden hoeven de ontvangers overigens niet per se klant te zijn van KPN; iedereen is welkom om de dienst te gebruiken.

5. 2GB opslagruimte  cadeau

Opslag Online

KPN heeft voor iedereen 2GB aan gratis opslagruimte ter beschikking gesteld, zodat je standaard veel bestanden in de Opslag Online-cloud kwijt kunt. Wanneer je meer ruimte tot je beschikking wilt hebben, is dat uiteraard ook mogelijk.

Voor € 6,- per maand  ontvang je een pakket van maar liefs 50GB, dat voor hetzelfde bedrag per 50GB verder uit te breiden is. Op dit moment ontvang je 50 procent korting bij de aanschaf van 50GB aan opslagruimte, wat Online Opslag wat prijs betreft erg gunstig maakt.

Lees meer over Online Opslag van KPN
Kies voor 2GB cloudopslag (gratis) of meer

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu