Opstartvideo van de Motorola Droid

Motorola SholesHet was weer tijd om het lijstje met verwachte Android-toestellen bij te werken, want het lijkt erop dat de Motorola Sholes definitief door het leven zal gaan als de Motorola Droid. Bij de reeks screenshots van Android 2.0 waar je gisteren over kon lezen merkte Yorick al op dat het gezien de schermresolutie om de Motorola Droid zou gaan. Dit toestel is ook te zien in onderstaande opstartvideo. Een maand geleden werd het toestel (onder de naam Motorola Sholes) nog goedgekeurd door de FCC.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Dit was een versie, die bedoeld was voor de Amerikaanse operator Verizon. Vrijdag werd het toestel opnieuw goedgekeurd door de FCC, maar nu in de GSM-versie:

This equipment is a GSM portable transceiver, which operates in the 850, 900,1800 and 1900 MHz PCS band. It also operates in WCDMA 900 and 2100 MHz and contains GPRS Class 12 and a 2.4 GHz Bluetooth function (Part 15.247). The unit may also be connected to a computer via a USB connection (Part 15 Class B Computing Device Peripheral).

Dit zijn frequenties die niet worden ondersteund door de Amerikaanse GSM-netwerken van AT&T en T-Mobile dus het is vrijwel zeker dat het om een toestel voor de Europese markt (en de rest van de wereld) gaat. De naam ‘Sholes’ komt in het hele document maar één keer voor.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.