Opstartvideo van de Motorola Droid

Redactie
17 oktober 2009, 13:44
1 min leestijd
Opstartvideo van de Motorola Droid
Motorola Sholes

Het was weer tijd om het lijstje met verwachte Android-toestellen bij te werken, want het lijkt erop dat de Motorola Sholes definitief door het leven zal gaan als de Motorola Droid. Bij de reeks screenshots van Android 2.0 waar je gisteren over kon lezen merkte Yorick al op dat het gezien de schermresolutie om de Motorola Droid zou gaan. Dit toestel is ook te zien in onderstaande opstartvideo. Een maand geleden werd het toestel (onder de naam Motorola Sholes) nog goedgekeurd door de FCC.

Lees verder na de advertentie.

Dit was een versie, die bedoeld was voor de Amerikaanse operator Verizon. Vrijdag werd het toestel opnieuw goedgekeurd door de FCC, maar nu in de GSM-versie:

This equipment is a GSM portable transceiver, which operates in the 850, 900,1800 and 1900 MHz PCS band. It also operates in WCDMA 900 and 2100 MHz and contains GPRS Class 12 and a 2.4 GHz Bluetooth function (Part 15.247). The unit may also be connected to a computer via a USB connection (Part 15 Class B Computing Device Peripheral).

Dit zijn frequenties die niet worden ondersteund door de Amerikaanse GSM-netwerken van AT&T en T-Mobile dus het is vrijwel zeker dat het om een toestel voor de Europese markt (en de rest van de wereld) gaat. De naam ‘Sholes’ komt in het hele document maar één keer voor.

Categorie: Fabrikanten
Merk: Motorola

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's