Placeholder

Opvallende promovideo voor de Amerikaanse Samsung Galaxy S IIHoewel de Samsung Galaxy S II al enige tijd in Europa te koop is, is het toestel nog altijd niet beschikbaar in de Verenigde Staten. Komende maandag zal het huidige vlaggenschip van Samsung dan ook in de Verenigde Staten in de winkels liggen, en daarom heeft de Koreaanse fabrikant nu besloten om een opvallende promovideo online te zetten waarin de mogelijheden van de telefoon op een aparte manier aan bod komen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


In het filmpje is te zien hoe de Samsung Galaxy S II belangrijke Europese plekken en de rest van de wereld afgaat en vervolgens in Amerika aankomt. Daar ligt de telefoon op 29 augustus in de winkels en zal in verschillende vormen bij de vier grote providers van Amerika beschikbaar komen. In de promovideo wordt de internationale versie van de Samsung Galaxy S II getoond, terwijl de providers ieder een licht aangepaste versie uit zullen brengen. Hetzelfde gebeurde ook al met de introductie van de Samsung Galaxy S in de Verenigde Staten die uiteindelijk onder vier verschillende namen te koop was.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.