De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Opvolger Samsung Galaxy Alpha krijgt volledig metalen behuizing’

Gijs Ettes
9 september 2014, 8:49
1 min leestijd
‘Opvolger Samsung Galaxy Alpha krijgt volledig metalen behuizing’
Galaxy Alpha opvolger SM-A500

Twee weken geleden werd bekend dat Samsung naar verluidt een nieuwe smartphonelijn gaat  lanceren die is gebaseerd op het metalen design van de Galaxy Alpha. Naar nu blijkt, zal het eerste toestel in die nieuwe serie een volledig metalen design krijgen. Sammobile meldt dat het de SM-A500 betreft, een smartphone met midrange specs die – in tegenstelling tot de Galaxy Alpha – voor het grootste gedeelte uit metaal bestaat. De Alpha heeft alleen een omlijsting van metaal bestaat voor de rest voornamelijk uit plastic en glas.

De SM-A500 krijgt op een later hoogstwaarschijnlijk nog een consumentenverkoopnaam. Verder is het toestel voorzien van een 5 inch-scherm met een 720p-resolutie, een Snapdragon 400-chip, twee camera’s met 8 en 5 megapixels, 16GB opslagruimte en een 2300 mAh-accu. In tegenstelling tot de Alpha zou het toestel niet stof- en waterbestendig zijn en niet beschikken over  een vingerafdrukscanner en hartslagmeter. Wel zou er een sleuf aanwezig zijn voor zowel een micro-sd-kaart als een nano-simkaart.

Lees verder na de advertentie.

Meer over de SM-A500

Het nieuwe toestel in de Galaxy A-lijn heeft grotendeels dezelfde specs als de Galaxy Alpha, maar beschikt wel over een iets groter scherm en iets mindere camera’s. Of en wanneer het toestel in Europa verschijnt, is nog niet bekend.

De Galaxy Alpha is vanaf medio volgende maand wel al verkrijgbaar voor een adviesprijs van 599 euro. Kopers kunnen kiezen uit de kleuren Charcoal Black, Dazzling White, Frosted Gold, Sleek Silver en Scuba Blue. Hieronder vind je de beste aanbiedingen, die dagelijks worden bijgewerkt.

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Galaxy Alpha prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Samsung Galaxy Alpha prijzen. Bekijk alle Samsung smartphones.

Alle Samsung smartphones met prijzen

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Alpha
Samsung Galaxy Alpha

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu