De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Opvolger Google Nest Hub houdt hetzelfde design’

Mike Peek
28 februari 2021, 13:15
2 min leestijd
‘Opvolger Google Nest Hub houdt hetzelfde design’

De opvolger van de Google Nest Hub, de slimme speaker met ingebouwd scherm, houdt volgens geruchten hetzelfde design als zijn voorganger. Wel kun je met de nieuwe versie ook je slaap bijhouden.

Lees verder na de advertentie.

‘Nieuwe Google Nest Hub krijgt geen nieuw design’

De opvolger van de Google Nest Hub lijkt qua design als twee druppels water op zijn voorganger. Dat meldt het doorgaans goed ingelichte 9to5Google. De slimme speaker houdt dus een rechthoekig scherm met relatief grote randen. Wel komt er een nieuwe kleur bij. Naast grijs, zwart en roze zou je de volgende Nest Hub ook in het lichtblauw kunnen kopen.

De belangrijkste feature van de nieuwe Nest Hub is een Soli-radar waarmee je je slaap bij kunt houden. Veel mensen gebruiken de speaker op hun nachtkastje, dus dat is een logische toevoeging. Diezelfde radar maakt het mogelijk om het apparaat met handbewegingen te bedienen, net als de Pixel 4. Je hoeft de Nest Hub dus niet aan te raken. Daarnaast verbetert Google de audiomogelijkheden. De originele versie had twee microfoons, de nieuwe zou er drie krijgen.

Google Nest Hub

De analyse van je nachtrust wordt volgens 9to5Google toegevoegd aan Google Fit, een platform waarmee je je gezondheid in de gaten houdt. Je kunt daarmee nu al je stappen registreren en onder meer je hartslag en bloeddruk toevoegen.

Dit kun je met de Google Nest Hub

De Nest Hub is eigenlijk een kleine tablet met een grote speaker achterop. Je kunt hem gebruiken als luidspreker voor muziek, maar ook als luxe fotolijstje of keukenhulpje. Zo kun je er bijvoorbeeld recepten op lezen. Natuurlijk is het ook mogelijk om YouTube te kijken op het apparaat of simpelweg je favoriete websites te bezoeken.

Wanneer de nieuwe versie van de Nest Hub verschijnt, is nog niet duidelijk. Wil je het direct weten als Google het apparaat aankondigt? Houd deze website dan in de gaten, download de Android Planet-app of schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief.

Google Nest Hub review: Google Assistent met scherm (ook in Nederland!)

Het laatste nieuws over Google:

Bron: 9to5Google
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu