Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Opvolger Samsung Galaxy S4 wordt stof- en waterdicht’

Gijs Ettes
8 oktober 2013, 10:02
1 min leestijd
‘Opvolger Samsung Galaxy S4 wordt stof- en waterdicht’
samsung-komt-met-12-inch-tablet-in-oktober-samsung-logo-3

Samsung lijkt Sony achterna te willen gaan met zijn vlaggenschepen. Volgens de laatste geruchten wordt de opvolger van de Samsung Galaxy S4 namelijk stof- en waterdicht, zo schrijft het doorgaans goed ingelichte ETNews althans.

Het kan hierbij om verschillende toestellen gaan, maar de Samsung Galaxy S5 is natuurlijk de meest voor de hand liggende. Er gaan ook al een tijd geruchten rond over een robuuste versie van de Samsung Galaxy Note 3. Samsung kwam eerder al met de Samsung Galaxy S4 Active, die een stof- en waterdichte variant op de gewone S4 is.  

Lees verder na de advertentie.

De reden voor het stof- en waterdicht maken van het volgende vlaggenschip is de grote vraag naar die S4 Active, zo beweert het Zuid-Koreaanse ETNews althans. Sony maakt zijn vlaggenschepen al voor langere tijd stof- en waterdicht, zoals het met de recent uitgebrachte Sony Xperia Z1  heeft gedaan.

Vochtschade is eigenlijk de meeste schade die bij telefoontoestellen voorkomt. Hierbij hoeft het nog niet eens te gaan om het in het water laten vallen van je toestel. De interne onderdelen kunnen door allerlei omstandigheden altijd wel enigszins vochtig worden na verloop van tijd. Het stof- en waterdicht maken van toestellen is daarom een goede ontwikkeling om de duurzaamheid van je dure vlaggenschiptoestel te vergroten.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu