Motorola Calgary: opvolger van Milestone in zilver gespot

motorola devour calgary silverDe Motorola Calgary, ook bekend als de Motorola Devour, is de gedoodverfde opvolger van de Motorola Milestone. Er zijn nu nieuwe foto’s verschenen, waarin te zien is dat dit nieuwe toestel ook in een zilver/champagnekleur op de markt komt. Helaas heeft de maker van de foto het uitschakelknopje van de flitser nog niet gevonden. Toch kunnen we uit de foto al aardig opmaken wat voor apparaat het wordt. De Motorola Calgary is groter dan de Milestone en heeft geen D-pad meer.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


In plaats daarvan is er wel ruimte gemaakt voor een soort optische trackpad, zoals je ook op de Blackberry Bold 9700 vindt. Verder zijn de toetsen van de Motorola Calgary/Devour wat verder uit elkaar geplaatst. Overige specificaties: een 1.420 mAh batterij, Wi-Fi en GPS. Het zal geen ‘wereldtelefoon’ worden, dus mogelijk alleen geschikt voor het Amerikaanse CDMA-netwerk.

Via: Boy Genius

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.