De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Opvouwbare Samsung-smartphone niet naar Benelux’

Redactie
28 oktober 2015, 10:48
1 min leestijd
‘Opvouwbare Samsung-smartphone niet naar Benelux’

Al tijden gaan geruchten dat Samsung werkt aan een opvouwbare smartphone. Volgens de laatste berichten verschijnt de bijzondere smartphone in januari 2016, maar niet in de Benelux.

Lees verder na de advertentie.

Samsung zou onder de codenaam Project Valley werken aan een opvouwbare smartphone, onder meer voorzien van een Snapdragon 820-chipset en 3GB aan werkgeheugen. Het doorgaans goed ingevoerde Sammobile heeft van anonieme bronnen  een lijst gekregen waarop  de  landen staan  waar het toestel  mogelijk op de markt wordt gebracht.  Nederland en België staan daar niet op.

Project Valley

Samsung lanceerde eerder dit jaar de Samsung Galaxy S6 Edge, waarvan de uiteinden van het oled-scherm al gebogen zijn. Met Project Valley gaat  het bedrijf nog een stap verder door een smartphone te ontwikkelen die  dubbelgeklapt kan worden. De telefoon wordt  volgens geruchten  begin  2016 verkrijgbaar voor een nog onbekende prijs. Sowieso heeft Samsung nog niet officieel bekendgemaakt te werken aan Project Valley.

opvouwbare smartphone project valley

De telefoon krijgt  waarschijnlijk  geen release in  ons land, maar naar verluidt wel bij  onze oosterburen, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Frankrijk en Zuid-Korea. De Verenigde Staten ontbreken  vreemd genoeg  ook op de lijst, maar mogelijk brengt Samsung Project Valley  in een tweede ronde in meer landen uit.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: Sammobile
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu