Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Samsung werkt aan opvouwbare smartphone’

Redactie
29 mei 2015, 9:02
1 min leestijd
‘Samsung werkt aan opvouwbare smartphone’

Samsung werkt in het geheim aan een opvouwbare smartphone die ondanks zijn grote scherm gemakkelijker in de broekzak kan worden meegenomen.

Lees verder na de advertentie.

Dat meldt althans Samsung-blog SamMobile. Samsung zegt al langer aan soortgelijke projecten te werken, waarbij smartphones van  oprolbare of opvouwbare schermen worden voorzien. Zo was Samsung ook de eerste fabrikant die een smartphone met een gebogen scherm op de markt bracht.

Dit kun je met de  opvouwbare smartphone van Samsung

edge-4

De opvouwbare smartphone wordt op dit moment ontwikkeld binnen Samsung en zou onder de naam Project Valley bekend zijn. Het apparaat is naar verluidt voorzien van een groot scherm dat kan worden opgevouwen, waardoor alleen de achterzijdes nog te zien zijn. Hiermee kan het toestel gemakkelijker in de broekzak worden gestopt dan een smartphone met een groot scherm, zoals de Galaxy Note 4.

Het Zuid-Koreaanse bedrijf is al langer bezig met de ontwikkeling van flexibele oled-schermen, die bijvoorbeeld en toestellen als de Galaxy S6 Edge worden gebruikt. Hier worden de flexibele schermen echter weer vastgemaakt, maar behouden ze wel een gebogen vorm.

Galaxy S6 Edge kopen

De Galaxy S6 Edge met abonnement kopen is al een tijd mogelijk in Nederland. Hieronder hebben we de beste aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. De Galaxy S6 Edge los toestel is verkrijgbaar vanaf 808 euro.

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 345,99

Bekijken

Los refurbished

€ 119,99

Bekijken

Laatste nieuws over Samsung

Bron: SamMobile
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S6 Edge
Samsung Galaxy S6 Edge

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu