Placeholder

Nederlandse T-Mobile-abonnees die nog een abonnement van Orange hebben liepen met de G1 tegen een probleem aan: het lukte niet om een mobiele dataverbinding te maken. Inmiddels is het probleem opgelost: je kunt je Orange-SIM in de G1 steken en daarna via de klantenservice de juiste instellingen opvragen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Orange-abonnees konden met de G1 wel bellen, maar internetten lukte niet, terwijl dat bij Android-toestellen wel een essentiële functie is. Het probleem bleek te liggen aan een onjuiste instellingen van de APN (het internettoegangspunt). T-Mobile verkoopt de G1 in Nederland overigens zonder simlock, zodat je in principe elke SIM-kaart zou kunnen gebruiken – al zul je nog wel even zelf de instellingen moeten regelen.

Via: Mobile Cowboys

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.