Orange France gaat 6 Android-toestellen uitbrengen in 2009

htc heroOrange heeft in Frankrijk de HTC Dream op de markt gebracht. Volgens de website Mobinaute volgen er nog meer: maar liefst 6 Android-toestellen is Orange van plan dit jaar op de markt te brengen. Naast de HTC Hero (foto hiernaast) zullen dat ook Android-toestellen van Sony Ericsson, Motorola, LG en Samsung zijn. Verder is Orange van plan om eind april een Cupcake-update voor de HTC Dream uit te brengen, gevolgd door een tweede grote update een maand later.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De nieuwe toestellen zullen in de komende negen maanden op de markt verschijnen. Een medewerker van Orange France liet het nieuws uitlekken.

Verder spreekt het artikel over een splitsing van inkomsten die Google met de operators heeft afgesproken, waarbij Google 30% zou krijgen. De Orange-medewerker lijkt dat wel een goede deal te vinden.

Via: Mobinaute

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.