Otterbox brengt officiële Galaxy S5-cases uit voor extra protectie

Redactie
9 april 2014, 15:29
1 min leestijd
Otterbox brengt officiële Galaxy S5-cases uit voor extra protectie
Otterbox Galaxy S5

Otterbox is geen onbekende in de smartphonecasewereld. Het merk staat bekend om zijn extreem veilige en krachtige cases die tegen vrijwel elke stoot, val of plons kunnen. De nieuwe Otterbox Galaxy S5-cases is een nieuwe lijn cases, speciaal gemaakt voor de Galaxy S5, die in allerlei verschillende kleurtjes beschikbaar komt. De prijzen van de nieuwe Otterbox Galaxy S5-caselijn beginnen bij de 35 dollar en kunnen oplopen tot 60 dollar. Maar dan heb je wel de beste protectie voor je smartphone die je maar kunt wensen.

Zo heb de de Defender-serie voor de Galaxy S5 die 60 dollar kosten, de Commuter kost 39,90 dollar. Ook is er een dunne Symmetry-serie beschikbaar   39,95 dollar.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S5 kopen: hier kun je terecht

Een abonnement met een Galaxy S5 zal in eerste instantie tussen de 50 en 70 euro kosten. Hierbij zal je afhankelijk van de provider een 4G-abonnement afsluiten met een behoorlijke bel- en databundel. Hoe uitgebreider het abonnement, des te lager de bijbetaling voor het toestel. Wil je de Galaxy S5 kopen  als los toestel, dan betaal je doorgaans de adviesprijs van 699 euro.

Het laatste Galaxy S5 nieuws

Lees ook de artikelen  Galaxy S5 VS iPhone 5S en HTC One VS Galaxy S5, waarin we de toptoestellen tegenover elkaar zetten!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu