Oude Android-versies krijgen toegang tot nieuwe Market
Redactie

android-centralHeb je een Android 2.1-telefoon? Misschien heb je nu toegang tot de vernieuwde Android Market. Tot nu toe was de nieuwe Market alleen toegankelijk voor gebruikers met een Froyo-telefoon. Dankzij de nieuwe update kunnen meer gebruikers genieten van nieuwe mogelijkheden, zoals automatische updates, alle apps tegelijkertijd updates, een widget voor op je homescreen en een verbeterde vormgeving van de Market.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De update vond stilletjes plaats. Gebruikers hoefden niets te accepteren en te installeren. Waarschijnlijk waren enkelen van jullie dan ook verrast door de update.

Welke Android-telefoons hebben er een update gekregen? Dat is nog een beetje onduidelijk. Het zou gaan om de meeste telefoons met Android 2.1 en sommige telefoons met Android 1.6. Kijk zelf of jouw Market is vernieuwd en meld het hieronder!

Bron: Phandroid

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.