Overclockte T-Mobile G2 haalt benchmarkscore van 2390

Redactie
20 oktober 2010, 19:56
1 min leestijd
Overclockte T-Mobile G2 haalt benchmarkscore van 2390
htc-desirehd

Op het forum van XDA-developers is een speciale module verschenen om de T-Mobile G2 (vergelijkbaar met de Europese HTC Desire Z) te overclocken. De snelheid van de processor is normaal gesproken 800 MHz, maar gebruiker Coolbho3000 wist de snelheid op te schroeven naar een respectabele 1,42 GHz. Hiermee haalt de G2 een benchmarkscore van 2390, wat bijna twee keer zo hoog is als een Nexus One met Android 2.2. Zeer indrukwekkend!

Het is niet verstandig om de kernel module te installeren op je eigen HTC Desire Z, of je moet precies weten wat je doet. De module verhoogt de snelheid naar 1.017 MHz, maar op het forum staat een beschrijving om te zorgen voor een nog snellere telefoon.

Lees verder na de advertentie.

De T-Mobile G2 maakt gebruik van het snelle HSPA+ netwerk. Daarnaast heeft het toestel mysterieuze Quick Keys. Met één vingerbeweging krijg je toegang tot Google shortcuts en applicaties. De G2 draait op Android 2.2, heeft een fysiek QWERTY-toetsenbord en heeft een 800 MHz Scorpion-processor aan boord. En natuurlijk kan de G2 Flash-sites openen en bekijken.

Via: Boy Genius Report

Categorieën: Fabrikanten, Smartphones
Spotlight: T-Mobile
Device: HTC Desire Z

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Desire Z
HTC Desire Z
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's