Overzicht Android tablets op CES

Redactie
9 januari 2011, 19:30
1 min leestijd
Overzicht Android tablets op CES

Het CES is vandaag afgelopen. Mooi tijd voor een overzicht van enkele tablets met Android die daar gepresenteerd zijn. De week voor het CES waren er al enkele bekend, maar er zijn er ook veel bijgekomen.

Dell Streak 7 en 10

Computerproducent Dell probeert het nog een keer, maar dan met een cijfer 7 er achter. Een tijd geleden heeft Dell namelijk de Dell Streak op de markt gebracht, maar deze werd een flop. Nu geven ze zichzelf een tweede kans met de Dell Streak 7. De 7 staat overigens voor 7 inch, er is namelijk ook een Dell Streak 10 gepresenteerd. Deze heeft een 10 inch groot scherm, net iets groter dan de iPad dus.

Lees verder na de advertentie.

Panasonic Viera

De week voor het CES heeft Panasonic haar sociale platform Viera Connect weer in het leven geroepen. Hiermee kunnen youtube video’s, nieuws en applicaties worden uitgewisseld.
Om dit netwerk hebben ze een tablet gebouwd. Deze tablet draait op Android, maar Panasonic heeft een eigen interface meegegeven en functies van Viera Connect ingebouwd.

Motorola Xoom

Motorola, de producent die al eerder goede Android toestellen op de markt heeft gebracht, heeft de Xoom gelanceerd. Deze tablet heeft een 10,1 inch scherm en draait op Android Honeycomb. Tevens ondersteunt de Xoom HD video’s en met het scherpe scherm is het dus ideaal om video’s mee te kijken!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu