De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Overzicht: de 100 beste gadgets en gear van 2016

Thomas Haenen
15 december 2016, 17:03
2 min leestijd
Overzicht: de 100 beste gadgets en gear van 2016

Android Planet heeft de honderd beste gadgets van 2016 voor je verzameld. Zo vind je met kerst voor de deur de leukste en beste cadeaus op technologiegebied voor jezelf óf voor anderen.

Lees verder na de advertentie.

Beste gadgets 2016

De decembermaand staat voor de deur, dus het is tijd om je verlanglijstje aan te vullen. Met Kerstmis en de feestdagen zijn er genoeg redenen om cadeaus te geven én te krijgen. Het juiste cadeau vinden kan echter lastig zijn. Daarom helpen we een handje met de nieuwe Android Planet gadgetgids.

beste gadgets 2016

Onze gids staat vol met de honderd nieuwste, leukste en beste gadgets van het voorbije jaar. Zo kun je inspiratie opdoen voor tal van leuke cadeaus, ongeacht je budget. Haal bijvoorbeeld touchscreenhandschoenen in huis als schoencadeautje voor een paar euro, of pak flink uit met een drone van meer dan duizend euro. Van het leukste technologische speelgoed voor kinderen tot de coolste gadgets voor mannen en vrouwen, de lijst heeft voor elk wat wils.

De lijst is samengesteld door de redactie van Android Planet. Daarbij hebben we het aanbod zo divers mogelijk proberen te houden. Geen tientallen powerbanks, maar verrassende, interessante cadeaus waar je nog wat mee kunt ook. Niet elk apparaat is bedoeld om direct aan je Android-smartphone te koppelen, maar alles is wel op enige wijze aan technologie gebonden.

beste gadgets 2016

Veel van de producten in de lijst hebben we zelf uitgebreid getest. Enkele reviewscores kun je al terugvinden in ons overzicht. De komende weken komen daar nog vele reviews bij, dus blijf de gadgetgids in de gaten houden.

Natuurlijk hopen we dat de lijst vooral handig is tijdens feestdagen, als ideale inspiratie om je verlanglijstje gevuld te krijgen. Maar ook na de feestdagen kun je in onze gadgetgids terecht voor de beste gadgets van het moment. De lijst wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe producten, zodat je altijd op de hoogte blijft van de laatste innovaties. Heb je nog tips voor producten die echt niet mogen ontbreken in de lijst? Laat een reactie achter, of stuur ons een berichtje!

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu