PadFone Mini foto uitgelekt, toont smartphone en tablet in één

Gijs Ettes
7 december 2013, 10:11
1 min leestijd
PadFone Mini foto uitgelekt, toont smartphone en tablet in één
PadFone Mini foto

Smartphone-lekker en Twitteraar Evleaks heeft weer van zich laten horen. Dit keer heeft hij een PadFone Mini foto geplaatst op zijn Twitter-account. Op de afbeelding zijn de smartphone en tabletmodule van de voor- en achterkant te zien. De telefoon heeft naar verwachting een scherm van 4,3 inch (960 bij 540 pixels), terwijl het beeld van de tablet 7 inch meet. De PadFone Mini foto lijkt dit te bevestigen: de display van de tablet is zo’n anderhalf keer groter.

Eerder werd duidelijk dat Asus de PadFone Mini op 11 december zal onthullen in Taiwan. De kleinere versie van de Asus New PadFone beschikt waarschijnlijk over een quadcore-processor (Snapdragon 400), Android 4.3 en de mogelijkheid om te internetten via wifi en 3G.

Lees verder na de advertentie.

PadFone Mini foto

Verwacht wordt dat de PadFone Mini geen 4G-module krijgt, waardoor het apparaat dus geen gebruik van deze snelle mobiele internetverbinding kan maken.

Wil je wel een smartphone en tablet in één die over 4G beschikt, dan kun je overwegen de Asus PadFone Infinity 2 te kopen. Dit toestel is dun en licht (145 gram) en voorzien van een snelle 2,2Ghz-quadcore-processor. Daarnaast beschikt de telefoon over een 5 inch-scherm (1080 —1920 pixels) en een 13-megapixel-camera.

Asus PadFone Infinity 2 voor 599 euro  (PDAshop) →  Op voorraad

Lees meer over Asus

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Asus Padfone Mini
Asus Padfone Mini
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's