Palringo komt naar Android
Wouter Nijsen

palringoPalringo is een multi-platform, multi-service (voice, picture, text-based, location) messenger. Sinds oktober vorig jaar heeft Palringo ook locatie en kaarten in hun applicatie geïntergreerd: hiermee kunnen gebruikers de locatie van hun contacten zien op een kaart.  Locatiebepaling gebeurt met behulp van GPS of via het mobiele netwerk via triangulatie (driehoeksmeting). Palringo is  op dit moment al  beschikbaar voor  Blackberry, Windows Mobile, Symbian, Java en iPhone. Voor Android was Palringo echter nog niet beschikbaar.

Daar  komt nu echter verandering in. Tijdens het Mobile World Congress wil Palringo namelijk de Android-versie van Palringo gaan presenteren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Daarmee is Palringo de eerste applicatie in zijn soort die geschikt is voor alle beschikbare mobiele platformen. Palringo is, na registratie op de site gratis te gebruiken.

Via: Palringo

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.