Parrot gebruikt Android in digitaal fotolijstje Grande Specchio

parrot grande speccioParrot staat niet alleen bekend om de handsfree-systemen en speakers, maar maakt ook digitale fotolijstjes. De Grande Speccio is een nieuw digitaal fotolijstje dat RSS-feeds, weersverwachtingen en andere nuttige informatie kan tonen. Binnenin zorgt Android voor het aanleveren en vertonen van al die informatie van internet. Het fotolijstje heeft ook een eigen e-mailadres, zodat je makkelijk foto’s kunt sturen naar het thuisfront, terwijl je onderweg bent. Je kunt ook foto’s sturen via Wi-Fi, Bluetooth, een USB-kabel of via de SD-kaart.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


parrot speccioZelf geen mooie foto’s? Geen probleem: je kunt ook foto’s van Flickr en Picasa halen. Er is ruimte voor maximaal 1.500 foto’s in hoge resolutie.

Waarom Grande Speccio (grote spiegel)? Je kunt het fotolijstje ook als spiegel gebruiken wanneer het is uitgeschakeld. De prijs is aan de forse kant: €400.

Meer info: Parrot

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.