De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Winnaar Android Planet-paaspakket (twv 687 euro) bekend!

Redactie
13 april 2021, 10:54
5 min leestijd
Winnaar Android Planet-paaspakket (twv 687 euro) bekend!

Op onze site zijn overal digitale paaseieren verstopt, met daarop een stukje van een rebus. De oplossing insturen kan tot en met 11 april en als je dat hebt gedaan, maak je kans op een paaspakket met een waarde van een kleine 700 euro!

Lees verder na de advertentie.

Android Planet: Pasen 2021 winactie

Update 12-04-2021 10.30: Het formulier is gesloten dus meedoen is niet meer mogelijk. De winnaar is Sjoerd uit Blaricum! Gefeliciteerd, de prijs komt zo snel mogelijk jouw kant op!

Zondag 4 april is het Pasen en dat betekent vast en zeker heerlijk ontbijten, eieren zoeken en even de deur uit. Ook is het weer tijd voor een toffe winkans bij Android Planet. Vanaf vandaag (29 maart) verschijnt er tot en met 5 april elke dag een digitaal paasei op onze website.

Waar die precies verstopt zit, lees je dan ook elke dag in de update van dit artikel. Het zal gaan om artikelen op de site, maar bijvoorbeeld ook specifieke pagina over een fabrikant of toestel. Op elk ei is een stukje van een rebus geplaatst. Aan jou de taak om alle eieren te vinden en de rebus op te lossen.

Android Planet prijzen winactie Pasen 2021

Vandaag hebben we het Google-formulier geopend, waarin je je gegevens en natuurlijk de oplossing kunt achterlaten. Het formulier invullen kan dan tot en met zondag 11 april. Vervolgens kiezen we zo snel mogelijk de winnaar of winnares en maken we die bekend op Android Planet.

Prijzenpakket t.w.v. 687,85 euro

Het prijzenpakket bestaat uit toffe producten en heeft een waarde van een kleine 700 euro! Bellen doe je voortaan met een telefoon van Gigaset. Je maakt namelijk kans op de GS290 en ook leveren we een handige snellader mee.

Wil je met Pasen even de deur uit en genieten van een muziekje? Dat is geen probleem met de Enco X-headset die wordt geleverd door OPPO, die ook fijn in gebruik is tijdens het sporten. Daarbij is het ook handig dat je al je stappen bij kunt houden, maar ook je slaap, hartslag en een melding krijgt van binnenkomende notificaties. Dat kan met de Mi Watch Lite van fabrikant Xiaomi.

En om alles te voorzien van de nodige stroom wordt er een powerbank geleverd van Samsung, door PhoneMarket. Deze externe accu heeft een capaciteit van 10.000 mAh én ondersteunt Power Delivery, waardoor je apparatuur op kunt laden met maximaal 25 Watt.

Thuis na al je avonturen? Dan is het natuurlijk tijd voor de paasbrunch met een heerlijk muziekje op de achtergrond. Daarvoor roep je simpelweg “He Google? Speel eens een heerlijk deuntje”, waarna de Google Nest Mini van tink het feestje compleet maakt.

Android Planet sponsoren winactie Pasen 2021

Meld je nu aan voor het paaspakket

Is het jou gelukt om alle eieren te verzamelen en heb jij de rebus opgelost. Vul hieronder dan je gegevens in en maak direct kans op het paaspakket.

Maandag 29 maart – ei #1

Om je even kennis te laten maken met onze rebus-eieren, vind je het eerste ei in dit artikel. Zo krijg je alvast een idee wat je de aankomende dagen kunt verwachten, hoe de eieren eruit zien en waar je op moet letten. Check dit artikel dus morgen weer, want dan verschijnt het tweede ei op de website. Waar je ‘m kunt vinden lees je dan!

Dinsdag 30 maart – ei #2

Het tweede ei is ook verstopt op onze site en vind je op de losse toestelpagina van de smartphone die je kunt winnen bij deze actie. Dit merk is trots op het feit dat de fabriek in Bocholt, Duitsland, staat en dat is natuurlijk niet voor niets. Snel op zoek dus naar het tweede ei en het volgende gedeelte van de rebus!

Woensdag 31 maart – ei #3

Op deze stralende dag is er uiteraard ook weer een ei verstopt door de crew van Android Planet. Je vind ‘m deze keer in de geschreven review van de Google-speaker die je kunt winnen bij deze paasactie. Probeer: “He Google? Open de juiste review”, eens…

Donderdag 1 april – ei #4

We schrijven regelmatig reviews op Android Planet en die verdienen op zichzelf natuurlijk al een prijs. Nu gaat het echter om een prijs die naar een van onze trouwe lezers gaat. Het vierde ei van deze paasactie is verstopt in één van die reviews! Het gaat om het uitgebreide stuk over de meest recente en high-end smartphone van fabrikant OPPO die we beoordeelden met een prachtige 8. Succes!

Vrijdag 2 april – ei #5

Afgelopen week presenteerde fabrikant Xiaomi verschillende nieuwe toestellen in de Mi 11-serie, waaronder het nieuwe topmodel met een periscopische camera, vier afgeronde schermranden én een tweede schermpje op de achterkant. Op de toestelpagina van dat toestel is er nu iets heel interessants te zien op dat display, zoek je mee?

Zaterdag 3 april – ei #6

Naast nieuws, tips, video’s en meer vind je op Android Planet natuurlijk ook uitgebreide informatie over alle Androidversies. Android 11 is de huidige versie en op de losse pagina over die software vind je dan nu ook het eerste eitje van het weekend.

Zondag 4 april – ei # 7

Op vrijdag 1 januari wensten we jullie uiteraard allemaal een gelukkig 2021. Terwijl jullie waarschijnlijk nog aan de oliebollen en appelflappen zaten, was het voor onze redacteurs allang tijd om op de zaken vooruit te lopen. Wij zaten namelijk al aan de digitale paaseitjes voor deze actie. Kwestie dus van even naar het eerste artikel van dit nieuwe jaar zoeken en daar het eitje spotten!

Maandag 5 april – ei #8

Op Android Planet reviewen we regelmatig smartphones of gadgets zoals wearables of draadloze oordopjes. In februari 2021 gooiden we het over een andere boeg en gingen we aan de slag met Android Auto en het nieuwe Android Automotive. Daarvoor gingen we echt de weg op met onder andere de Polestar 2 en in onze review daarvan vind je het laatste digitale ei van deze paasactie!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu