De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Winnaars Pasen 2022 winactie bekend: prijzen met een waarde van 900 euro

Redactie
19 april 2022, 15:05
4 min leestijd
Winnaars Pasen 2022 winactie bekend: prijzen met een waarde van 900 euro

Het is weer bijna tijd voor een paasbrunch, eieren zoeken en genieten! Bij Android Planet is het daarom tijd voor onze Pasen 2022 winactie. Daarbij maak je kans op de tofste smartphones en andere producten met een totale waarde van zo’n 900 euro.

Lees verder na de advertentie.

Pasen 2022 winactie bij Android Planet

Update 19-04-2022 09.00: De winnaars zijn bekend en geheel willekeurig gekozen uit alle deelnemers met de juiste oplossing: “Pass mij dat geweldige prijzenpakket maar!”. Pakket nummer één is voor Senna uit Zwolle! Het tweede prachtige prijzenpakket komt zo snel mogelijk jouw kant op: Erwin uit Almelo! Veel plezier met jullie prijs.

Update 18-04-2022 11.00: Alleen vandaag nog kun je de oplossing van de rebus invullen. Kwestie van iedereen optrommelen en eieren zoeken! Succes, prettige Pasen!

Pasen valt dit jaar op 17 en 18 april en dat betekent: tijd voor een feestje. Op onze website zijn weer verschillende digitale paaseieren verstopt en het is aan jou om die allemaal te vinden. Op elk ei vind je namelijk een stukje van een rebus. Kwestie dus van alle zes eieren vinden, want alleen dan kun je de volledige rebus oplossen!

Meedoen kan vanaf vandaag (11 april) en je inzending insturen kan tot en met maandag 18 april. Vervolgens kiezen we zo snel mogelijk de winnaars, waar we natuurlijk direct contact mee opnemen. Winnaars ja, want dit jaar geven we twee toffe pakketten weg!

Paaswinactie: twee keer kans

We maken dit jaar twee lezers gelukkig, want we geven niet één, maar twee pakketten weg. De eerste bestaat uit toffe producten van Motorola en bevat de gloednieuwe Motorola Moto G71 5G én de Rokr 500. Met deze smartphone ben je helemaal klaar voor de toekomst. De Motorola Rokr 500 is een handig apparaat, want het is een bluetooth-speaker én draadloze oplader in een. Daarnaast levert Hoesjesdirect.nl een waardebon mee ter waarde van 50 euro, waarvoor jij de tofste accessoires uitzoekt!

Dit pakket heeft een totale waarde van 410 euro.

Het tweede pakket bevat ook een perfecte mix van producten van verschillende partners. Nokia heeft de gloednieuwe Nokia G21-smartphone beschikbaar gesteld en Teufel een prachtig setje Airy Sports, waarmee je overal naar de beste muziek luistert. Ook vind je de gloednieuwe hdmi-stick van Realme in het pakket, waarmee je jouw televisie een stuk slimmer en sneller maakt en dit pakket wordt afgetopt met de Redmi Watch Lite 2 van Xiaomi. Zo ben je niet alleen altijd bij de tijd, maar let je ook op je gezondheid, fijn natuurlijk na al die paaseitjes!

Dit pakket heeft een totale waarde van 470 euro.

Maar waar vind ik die eieren dan?

Aankomende dagen voorzien we dit artikel (rond 15.00) van een update! Daarin vind je de aanwijzing waar je het volgende ei kunt vinden. Die verstoppen we in specifieke artikelen of bijvoorbeeld op product- of fabrikantenpagina’s. Op elk ei is dus een stukje van de rebus te vinden, vind ze allemaal en je kunt de oplossing insturen via onderstaand formulier.

Dat insturen kan tot en met maandag 18 april, zodat je misschien met Pasen nog wat meer mensen kunt porren om mee te zoeken. Vervolgens kiezen we geheel willekeurig twee personen en die maken we vervolgens zo snel mogelijk bekend op Android Planet.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is logo_b2s-12.pngDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is motorola_logo_100x50.pngDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is hoesjesdirect_logo_100x50.pngDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is nokia_logo_100x50.pngDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is realme_logo_100x50.pngDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is xiaomi_logo_100x50new.png

De rebus-eieren vind je hier

Maandag 11 april ei #1 en ei #2

Het eerste rebus-ei vind je alvast in dit artikel, zodat je weet hoe ze eruit zien en waar je naartoe op zoek moet! Maar we hebben het tweede ei ook al verstopt op onze website en die vind je in een artikel wat we gepubliceerd hebben op 14 februari 2022…

Check dit artikel dus morgen weer, want dan verschijnt het derde ei op de website. Waar je ‘m kunt vinden lees je dan!

Dinsdag 12 april ei #3

Het is tijd voor het derde verstopte eitje! Die vind je onderaan de merkenpagina van de fabrikant die de prachtige smartwatch voor een van de pakketten heeft geleverd!

Woensdag 13 april ei #4

Waar het volgende ei ligt…? Die kun je vandaag vinden op de losse toestelpagina van de smartphone die onderdeel is van pakket #1. Kwestie van rechtsboven onze zoekfunctie even gebruiken dus en dan nog even de pagina afspeuren natuurlijk.

Donderdag 14 april ei #5

Naast smartphones, updates en apps bespreken we op Android Planet natuurlijk nog veel meer! In onze laatste review van een zogenaamde “TV Stick” vind je het vijfde ei!

Vrijdag 15 april ei #6

Het is dus tijd voor het laatste verstopte ei… Die kun je vinden op de losse productpagina van de oordopjes die onderdeel zijn van het prachtige tweede pakket!

Meld je nu aan voor het paaspakket

Is het jou gelukt om alle eieren te verzamelen en heb jij de rebus opgelost? Vul via dit formulier dan je gegevens in en maak direct kans op een van de paaspakketten!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu