PayPal lanceert Android-applicatie

paypalPayPal heeft een applicatie voor Android uitgebracht. De applicatie is verkrijgbaar via de Android Market en geeft gebruikers toegang tot alle veelgebruikte functies. Er is een directe integratie met de contactenlijst, zodat je niet iemands nummer of e-mail hoeft te onthouden om geld te sturen. Het overmaken van geld is nu een kwestie van naam uitkiezen, bedrag invullen en klaar. Je kunt een recente historie zien van transacties die je in de voorgaande maanden hebt uitgevoerd. Je kunt van elke valuta zien wat het huidige tegoed is. Om gebruikers gerust te stellen voegt PayPal eraan toe dat de Android-applicatie dezelfde beveiligingstechnologie gebruikt als de website.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


In maart kondigde eBay aan dat ze mobiele plannen hadden met PayPal. Eén daarvan is de Android-applicatie, maar eBay sloot ook een overeenkomst met de fabrikant van BlackBerry; ze verzorgen de betaalmethode in de pas gelanceerde softwareshop BlackBerry App World.

Via: WebProNews

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.