PayPal lanceert Nederlandse Android-applicatie

paypal mobilePayPal heeft een Android-applicatie gelanceerd, waarmee je geld kunt overmaken naar andere PayPal-gebruikers. Ook kun je saldo-informatie opvragen of een transactieoverzicht bekijken. Heb je geld van iemand geleend, dan geef je die via je mobiele telefoon zonder gezeur weer terug. Eventueel kun je ook geld overmaken via e-mail, als de andere partij niet beschikt over een PayPal-account. Naast de Android-applicatie is er ook een soortgelijke iPhone-applicatie verschenen. Al eerder verscheen er een applicatie voor BlackBerry.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


PayPal voor Android is gratis te downloaden uit de Android Market. Er was in de Market al een betaalde PayPal-applicatie verkrijgbaar, maar die is door een derde partij gemaakt en zal door PayPal worden aangepakt. Pas dus goed op, dat je de enige echte (gratis) applicatie installeert.

Tipgever: Dennis
Via: Nu.nl

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.