De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Heb jij een Pebble? Check dan de nieuwe Android-app met beschikbare Pebble-apps

Redactie
8 maart 2014, 10:20
2 min leestijd
Heb jij een Pebble? Check dan de nieuwe Android-app met beschikbare Pebble-apps
pebble

De officiële Peble Android-app heeft een update gekregen die het versienummer naar 2.0 verhoogt. Wat dat inhoudt? Nou: heel veel. Pebble-bezitters kunnen voortaan via de app speciale apps voor hun smartwatch installeren. Deze app-secttie dragen de naam watchapp, een samenvoeging van watch en app. Gebruikers kunnen door deze apps bladeren, naar apps zoeken en ook apps kunnen installeren.

Denk bijvoorbeeld aan games, notificatie-apps, fitness-apps en natuurlijk allerlei andere handige apps die gebruikmaken van de Pebble. Je kunt ze allemaal vinden in de officiële Pebble Android app.

Lees verder na de advertentie.

Pebble Android app: nieuw design

Naast een geheel nieuwe app-sectie voor Pebble-apps is ook het design flink op de schop genomen. De nieuwe interface moet gebruikers sneller door de app laten navigeren en de gehele feel van de app overzichtelijker maken. Ook kunnen gebruikers via de vernieuwde app hun notificaties beter bijhouden en specifieke Pebble-apps bewaren om op een later moment in te schakelen. Ofwel: je kunt apps als favoriet markeren. Altijd handig!

Over de Pebble
De Pebble is een populaire smartwatch die dankzij crowdfunding is geproduceerd. Het slimme horloge heeft geen touchscreen, maar biedt een viertal knoppen om door menu`s te navigeren en meldingen als e-mails en sms`jes te checken. De Pebble heeft daarnaast een accuduur van vijf tot zeven dagen en biedt steeds meer apps om de functionaliteit van het horloge optimaal te benutten.

Het slimme horloge beschikt over een 1,26 inch monochroom scherm (144 bij 168 pixels) en is via bluetooth te koppelen met een Android- of Apple-smartphone. Consumenten kunnen kiezen tussen een normale (150 dollar) en speciale stalen versie (249 dollar), ook wel Pebble Steel genoemd.

Laatste nieuws over de Pebble

Download

De Pebble Android app is gratis in Google Play te downloaden en werkt logischerwijs alleen met de Pebble-smartwatch.

Download: Pebble (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu