De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Nu te downloaden: Pebble app-store voor Android (bèta)

Gijs Ettes
4 februari 2014, 9:46
1 min leestijd
Nu te downloaden: Pebble app-store voor Android (bèta)
Pebble smartwatch

Kort na de release van de iOS-versie is er nu ook een Pebble app-store beschikbaar voor Android-gebruikers. Deze maakt deel uit van de bètaversie van de nieuwe Pebble-app, die op dit moment nog een aantal bugs kent. Het apk-bestand van de Pebble app-store voor Android is direct bij Pebble zelf te downloaden via deze link.

Op het officiële Pebble-blog is een overzicht te zien van de bugs die op dit moment bekend zijn. Daarnaast heeft Pebble een e-mailadres (devsupport@getpebble.com) beschikbaar gesteld waar ontwikkelaars terecht kunnen om fouten in de app-store te melden. Een lastige bug waar nu nog sprake van is, heeft betrekking op het via bluetooth koppelen van de smartwatch met de nieuwe Pebble-app. Pebble biedt op de eigen site echter tips om hiermee om te gaan.

Lees verder na de advertentie.

Pebble app-store

De Pebble is een populaire smartwatch die dankzij crowdfunding is geproduceerd. Het slimme horloge heeft geen touchscreen, maar biedt een viertal knoppen om door menu’s te navigeren en meldingen als e-mails en sms’jes te checken. De Pebble heeft daarnaast een accuduur van vijf tot zeven dagen en biedt steeds meer apps om de functionaliteit van het horloge optimaal te benutten.

Het slimme horloge beschikt over een 1,26 inch monochroom scherm (144 bij 168 pixels) en is via bluetooth te koppelen met een Android- of Apple-smartphone. Consumenten kunnen kiezen tussen een normale (150 dollar) en speciale stalen versie (249 dollar), ook wel Pebble Steel genoemd. Beide varianten kun je bekijken in de afbeelding hierboven. Naar schatting zijn er inmiddels ruim 275.000 Pebble horloges verkocht.

Lees meer over de Pebble

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's