Pebble App Store opent ‘heel spoedig’

Redactie
1 februari 2014, 17:46
1 min leestijd
Pebble App Store opent ‘heel spoedig’
Pebble app store

De Pebble App Store opent binnenkort. Dat zegt Pebble-woordvoerder Myriam Joire. De iOS-versie van de Pebble App Store opent maandag, op dezelfde dag dat het apk-bestand van de Android-versie voor ontwikkelaars beschikbaar komt. Toch zullen Android-gebruikers met een Pebble nog even moeten wachten: de iOS-versie wordt eerst gelanceerd, waarna de Android-winkel voor Pebble-apps “heel spoedig” zal volgen.

Lees verder na de advertentie.

Pebble

De Pebble heeft een accuduur van vijf tot zeven dagen en het is mogelijk om speciale apps te installeren om notificaties van je smartphone door te plaatsen. Ook is er een led beschikbaar om deze notificaties te tonen. De Pebble heeft een 1,26 inch monochroom scherm (144 bij 168 pixels) en verbindt via bluetooth met je Android- of Apple-smartphone, waarna je hem gemakkelijk instelt via de Pebble-app. De smartwatch komt in een normale (150 dollar) en speciale stalen versie (249 dollar), ook wel Pebble Steel genoemd.

pebblesteel2

De Pebble heeft geen touchscreen, zoals de Sony Smartwatch 2, maar een viertal knoppen waarmee je door de overzichtelijke menu`s scrolt. De accu staat bij gemiddeld gebruik garant voor 7 dagen gebruik, voordat het apparaatje weer aan de lader moet. Naar verwachting is dat bij de Pebble Steel niet anders.

De eerste Pebble smartwatch werd begin vorig jaar uitgebracht na een zeer succesvolle campagne op de crowdfunding-website KickStarter. In een aantal weken werd er dankzij bijna 70.000 investeerders ruim 10 miljoen dollar opgehaald. In januari werd vervolgens gestart met de massaproductie van de smartwatch. Inmiddels zijn er naar schatting zo`n 275.000 slimme horloges verkocht.

Lees meer over de Pebble

via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu