De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Pebble Steel te bestellen voor 249 dollar, wordt vanaf vandaag verzonden

Redactie
29 januari 2014, 13:21
1 min leestijd
Pebble Steel te bestellen voor 249 dollar, wordt vanaf vandaag verzonden
pebble steel

De metalen variant van de Pebble-smartwatch is vanaf woensdag te bestellen. De Pebble Steel heeft een prijskaartje van 249 dollar en komt in brushed stainless steel (foto rechts) en black matte steel (foto onder). Hoewel de smartwatch al langer te bestellen was, wordt de Pebble Steel vanaf vandaag ook naar kopers verzonden. Ook heeft de stalen versie van de Pebble het krasbestendige glas van Cornings Gorilla Glass, voor de stevigheid.

De Pebble Steel verschilt verder niet van de originele Pebble. Zo heeft de Pebble een accuduur van vijf tot zeven dagen, kun je speciale apps installeren om notificaties van je smartphone door te plaatsen en is er een led beschikbaar om deze notificaties te tonen.

Lees verder na de advertentie.

Pebble Steel: wat nog meer?

Verder heeft de Pebble Steel ook een 1,26 inch monochroom scherm (144 bij 168 pixels) en verbindt de smartwatch eveneens via bluetooth met je Android- of Apple-smartphone, waarna je hem gemakkelijk instelt via de Pebble-app.

pebblesteel2

De Pebble heeft geen touchscreen, zoals de Sony Smartwatch 2, maar een viertal knoppen waarmee je door de overzichtelijke menu`s scrolt. De accu staat bij gemiddeld gebruik garant voor 7 dagen gebruik, voordat het apparaatje weer aan de lader moet. Naar verwachting is dat bij de Pebble Steel niet anders.

De eerste Pebble smartwatch werd begin vorig jaar uitgebracht na een zeer succesvolle campagne op de crowdfunding-website KickStarter. In een aantal weken werd er dankzij bijna 70.000 investeerders ruim 10 miljoen dollar opgehaald. In januari werd vervolgens gestart met de massaproductie van de smartwatch. Inmiddels zijn er naar schatting zo`n 275.000 slimme horloges verkocht.

Pebble Steel video

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu