Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Eerste bestellingen Pebble Time worden volgende week uitgeleverd

Gijs Ettes
22 mei 2015, 9:41
1 min leestijd
Eerste bestellingen Pebble Time worden volgende week uitgeleverd

De eerste Pebble Time reserveringen worden volgende week woensdag uitgeleverd, zo heeft de fabrikant van de populaire smartwatch vandaag bekendgemaakt. De productie van het horloge is deze maand gestart.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe smartwatch werkt met Android en iOS

Pebble geeft echter aan dat er tien dagen kunnen zitten tussen de uitlevering en bezorging van de smartwatch. Waarschijnlijk kunnen de eerste gebruikers dus niet eind mei, maar pas in juni aan de slag met het horloge. De productie is in ieder geval in volle gang en vanaf medio juni moeten alle bestellingen zijn uitgeleverd.

De Pebble Time heeft in tegenstelling tot zijn voorganger een e-ink-kleurenscherm. Het horloge beschikt verder over een accuduur van zeven dagen en kan het gekoppeld worden met zowel Android-telefoons als iPhones. Met de Pebble Time-app kun je de smartwatch instellen, nieuwe klokjes downloaden en apps vinden die zijn geoptimaliseerd voor Pebble. De video hieronder geeft een indruk van hoe de app werkt in combinatie met de smartwatch.

Succes  op KickStarter

De ontwikkeling en productie van de Pebble Time is wederom tot stand gekomen dankzij crowdfundingwebsite KickStarter. Binnen enkele minuten werd het financieringsdoel van 500.000 dollar behaald en uiteindelijk hebben ruim 78.000 backers een bedrag van in totaal 20,3 miljoen dollar ter beschikking gesteld voor de realisatie van het project.

Op het Mobile World Congress in maart werd ook een metalen versie van de smartwatch onthuld, genaamd Pebble Time Steel. Dat model heeft een behuizing van metaal, een iets langere accuduur van circa tien dagen en een verwisselbaar bandje van leer of metaal. De Pebble Time Steel is vanaf juli te bestellen voor 250 dollar.

Het laatste nieuws over Pebble

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu