Pebble komt met metalen variant van Time-smartwatch

Wouter Nijsen
3 maart 2015, 17:04
1 min leestijd
Pebble komt met metalen variant van Time-smartwatch

Op het Mobile World Congress is vandaag de Pebble Time Steel onthuld. Dit is een metalen variant van de reguliere Pebble Time, de smartwatch die al  ruim  13 miljoen dollar heeft opgehaald op KickStarter.  

Lees verder na de advertentie.

Pebble Time Steel: gemaakt van metaal

Hoewel de Pebble Time maar een week geleden werd aangekondigd, is  op het Mobile World Congress bekendgemaakt  dat er ook  een metalen versie van de smartwatch komt: de Pebble Time Steel. Dit slimme horloge heeft dezelfde features als de normale Time, maar voert wel enkele kleine veranderingen door.

Pebble Time Steel

De grootste verandering is natuurlijk de metalen behuizing, die de smartwatch een premium uitstraling  geeft. Daarnaast is de batterij van de Time Steel iets groter dan die van de reguliere Time. Deze staat volgens Pebble garant  voor een accuduur van 10 dagen. Ter vergelijking: de normale Pebble Time gaat ongeveer 7 dagen  op een volle lading mee. Verder  is de nieuwe smartwatch voorzien van hetzelfde e-ink-kleurenscherm en navigatieknoppen aan de zijkant.

De Pebble Time Steel wordt standaard geleverd met een leren en metalen bandje, die overigens verwisselbaar zijn. Ook verschijnt  het apparaat in drie kleuren, namelijk zwart, zilver en goud. Via Kickstarter is de metalen smartwatch vanaf juli te bestellen, voor een prijs van 250 dollar.

Meer over de Pebble Time

Zoals je wellicht hebt meegekregen, is  de reguliere Pebble Time een enorme hit op Kickstarter. Binnen enkele minuten behaalde Pebble zijn financieringsdoel van 500.000 dollar. In totaal is er ruim 13 miljoen dollar opgehaald op Kickstarter, dankzij  meer dan 54.000 verschillende backers.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu