Peperkoek-mannetje voor het kantoor van Google

gingerbreadEen gigantisch beeld van een peperkoek staat nu voor het hoofdkantoor van Google. Dit is natuurlijk een teken dat Gingerbread (wat ‘peperkoek’ in het Engels betekent), de nieuwste versie van Google Android, klaar is om uitgebracht te worden. Op internet gaat er een gerucht rond dat Gingerbread versie 2.3 wordt van Android, en dus niet 2.5 of 3.0. Dit gerucht is gebaseerd op een bericht op het Google Issues Repository, waar medewerkers van Google antwoorden geven op brandende vragen van consumenten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Op 30 september gaf een medewerker van Google het volgende antwoord:

Yes, Android 2.3 is a ‘major release’, and this patch will be available then.

gingerbread

Interessant, maar het is natuurlijk geen officiële aankondiging van Google. Kortom, voorlopig is het nog geen doorslaggevend bewijs. Hieronder het filmpje van de plaatsing van de gigantische peperkoek voor het hoofdkantoor van Google.

De aanwijzingen zijn er, nu afwachten wat Gingerbread ons verder gaat brengen.

Dit artikel is geschreven door Daniel Copsy en Tim Kraaijvanger.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.