Persfoto HTC Runnymede gelekt

Redactie
13 september 2011, 13:37
1 min leestijd
Persfoto HTC Runnymede gelekt
Persfoto HTC Runnymede gelekt

Pocketnow heeft een persfoto van de nog uit te komen HTC Runnymede online gezet. Het is hoogstwaarschijnlijk hetzelfde toestel dat HTC op 20 september gaan aankondigen. De HTC Runnymede heeft veel weg van de HTC Titan, de Windows Phone 7 telefoon die HTC eerder deze maand op IFA presenteerde. Net als de Titan bezit de Runnymede over een 4,7 inch touchscreen met een resolutie van 800×480 en een 1.5 GHz single-core processor. Het toestel zal voorzien zijn van Android 2.3 Gingerbread aangevuld met HTC Sense 3.5.

De HTC Runnymede heeft een 1.5 GHz single-core processor die ook in de HTC Flyer te vinden is, 768 MB RAM werkgeheugen en 16 of 32 GB intern geheugen. Dit zal niet uit te breiden zijn met een MicroSD-kaart. Het toestel zal ook gebruik gaan maken van Beats Audio en worden geleverd met een Beats Audio hoofdtelefoon. Deze moet een beduidend beter geluid geven dan de standaard hoofdtelefoons die nu bij de toestellen van HTC en iedere andere fabrikant worden geleverd. Ook de camera zou van hoge kwaliteit zijn.

Lees verder na de advertentie.

De verwachte prijs van de HTC Runnymede met 16 GB intern geheugen is 530 pond (omgerekend zo’n 615 euro). De 32 GB-versie zal zo’n 30 pond duurder zijn en rond de 650 euro gaan kosten. Wanneer de telefoon te koop zal zijn is nog niet bekend. Volgens de geruchten zal dit Android-toesel op 20 september door HTC worden aangekondigd omdat de fabrikant dan een grote persconferentie houdt.

Persfoto HTC Runnymede

Bron: Pocketnow

Categorie: Fabrikanten
Merk: HTC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's