Persfoto Sony Xperia Z1 duikt op

Gijs Ettes
25 augustus 2013, 11:18
1 min leestijd
Persfoto Sony Xperia Z1 duikt op
sony

De Sony Xperia Z1, die eerder vooral bekend stond als de Sony Honami, is voor het eerst duidelijk te zien in een persfoto. De Xperia Z1 wordt hoogstwaarschijnlijk onthuld op evenement op de IFA-beurs in Berlijn. Deze vindt op 4 september plaats.

Uit de persfoto van de Xperia Z1 blijkt dat er drie versies komen van het toestel: een paarse, witte en zwarte. In deze kleuren verschenen Sony-vlaggenschip Xperia Z ook. Het aankomende toestel van Sony lijkt sowieso heel erg op de Xperia Z.

Lees verder na de advertentie.

persfoto sony xperia z1

Een groot verschil tussen de twee is echter het metalen frame dat om de Z1 heen zit. Het specifieke doel van dit frame is nog niet bekend. Hij kan vooral voor de stevigheid zijn maar ook als antenne dienen.

Persfoto Sony Xperia Z1 komt na lange reeks geruchten

De Sony Xperia Z1 naar verluid een 5 inch-scherm met een resolutie van 1920 —1080 pixels, een quadcore-processor die draait op 2.2GHz, 2GB aan intern geheugen en 16GB aan interne opslagcapaciteit.

frame

De indrukwekkende 20-megapixel-camera wordt aangevuld met een 2-megapixel-frontcamera. De accu heeft een capaciteit van 3000 mAh. Maar, waarschijnlijk weten we na 4 september echter alles over Sony’s nieuwe topmodel.

Bron: GSMArena

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu