Persfoto stijlvolle en strakke Huawei Ascend P6 gelekt

Redactie
24 mei 2013, 9:10
1 min leestijd
Persfoto stijlvolle en strakke Huawei Ascend P6 gelekt
huawei-ascend-p6-evleaks-1369336069

Een persfoto van de stijlvolle en strakke Huawei Ascend P6 is gelekt. Het toestel is maar 6,2 millimeter dik en heeft een geheel metalen behuizing waarvan de – op deze foto zwarte – achterkant gebrushed is. Dit geeft de smartphone een ruige, maar vooral chique look. Het toestel wordt naar alle waarschijnlijkheid op 18 juni gepresenteerd.

Dat meldt EVleaks, een bekend Twitter-account waar veel betrouwbare informatie over Android-smartphones wordt gelekt. De foto laat zien dat ook de Ascend P6 van het nieuwe Emotion UI, de softwarelaag van Huawei, gebruikmaakt, net als de Ascend Mate. De Ascend P6 zou door de dikte van 6,2 millimeter de dunste smartphone in de Huawei-collectie gaan worden.

Lees verder na de advertentie.

De persfoto is mogelijk per ongeluk door Huawei online gezet tijdens het aanmaken van een website voor de aankomende smartphone.

De Huawei Ascend P6 krijgt een quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen, een 8 megapixel-camera aan de achterzijde en een 5 megapixelcamera aan de voorzijde en ondersteunt enkel 3G-netwerken. Het prijskaartje is nog niet bekend. Lees ook meer over zijn goedkopere broertje, de Ascend Y300.

Heeft dit artikel je geholpen?
Huawei Ascend P6
Huawei Ascend P6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu