Persfoto’s HTC Rhyme gelekt

Redactie
15 september 2011, 13:33
1 min leestijd
Persfoto's HTC Rhyme gelekt

De Duitse website heeft de persfoto’s van de nog uit te komen HTC Rhyme weten te bemachtigen. De Rhyme stond vooralsnog bekend als de HTC Bliss. Het toestel heeft een 3.7 inch scherm en is voorzien van Android 2.3.4 aangevuld met het nieuwe HTC Sense 3.5. Naar alle waarschijnlijk zal de HTC Rhyme op 20 september worden aangekondigd door de Taiwanese fabrikant, omdat HTC dan een grote persconferentie gepland heeft staan.

De originele HTC Bliss zou een smartphone zijn gericht op vrouwen. Het lijkt dat HTC dit heeft laten vallen, aangezien het toestel nu een meer generiek uiterlijk heeft gekregen met een zilveren achterkant. De Bliss had eerst een zeegroene achterkant. Het kan echter ook zo zijn dat dit een nieuwe kleuruitvoering is, en dat de Rhyme in meerdere kleuren uitgebracht gaat worden.

Lees verder na de advertentie.

Op de foto’s is een weerwidget te zien met Singapore als stad. Het kan dus zijn dat dit de Aziatische versie van de Rhyme gaat worden, maar dat is pure speculatie. Het is afwachten op 20 september wanneer HTC nieuwe producten gaat aankondigen. Zo wordt onder meer de HTC Runnymede verwacht. Deze week kondigde HTC al wel officieel een verbeterde versie van de HTC Sensation aan: de HTC Sensation XE.

HTC Rhyme productfoto
HTC Rhyme productfoto

Bron: HTC Inside

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu