Persfoto’s Samsung Galaxy S4 Active gelekt

Gijs Ettes
1 juni 2013, 8:55
1 min leestijd
Persfoto’s Samsung Galaxy S4 Active gelekt

nexusae0_Galaxy_S_4_ActiveHet vaak betrouwbare Evleaks heeft foto’s van Samsungs Galaxy S4 Active vrijgegeven, een stevige waterdichte smartphone die waarschijnlijk op 20 juni wordt onthuld.

Dan vindt namelijk Samsungs Premiere 2013-event plaats in Londen, waarvoor Samsung al heeft gehint naar de komst van nieuwe Galaxy-toestellen. De Galaxy S4 Mini  werd eerder deze week ook al aangekondigd, nadat er persfoto’s waren uitgelekt door de website van Samsung zelf.

De S4 Active zou een 5 inch-amoled-scherm huisvesten met een resolutie van 1920×1080 pixels, een quadcore-processor die draait op 1.9GHz en een 8 megapixel-camera. Veel meer is er nog niet over het toestel bekend, wel dat hij waarschijnlijk in de kleuren donkergrijs en teal verschijnt.

De persfoto’s zijn wel van de AT&T-versie van de waterdichte telefoon, waarbij het display 21 juni als datum vertoond. Dit zou kunnen betekenen dat het toestel op 21 juni al voor AT&T-klanten beschikbaar is; over een Europese release is nog niks zeker.

nexusae0_Galaxy_S_4_Active

Via: The Unlockr

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Black Friday