Persfoto’s witte Nexus 4 uitgelekt

Gijs Ettes
26 mei 2013, 12:39
1 min leestijd
Persfoto’s witte Nexus 4 uitgelekt
nexusae0_back

Nadat de komst van een witte Nexus 4 vrijwel zeker is geworden, zijn er ook officiële persfoto’s uitgelekt van LG’s stock Android-toestel. Eerder meldden sites ook al dat de witte Nexus vanaf 10 juni verkrijgbaar zou zijn.

Lees verder na de advertentie.

De witte versie van de Nexus 4 zou daarnaast Android 4.3 draaien, en daarmee meteen de nieuwe versie van Googles mobiele besturingssysteem introduceren. Dat meldde AndroidandMe althans vorig week. De website meldde toen ook dat alle Nexus-toestellen de komende maand een update naar Android 4.3 krijgen. Hierbij moet wel gezegd worden dat AndroidandMe het al vaker verkeerd heeft gehad, en dus niet de betrouwbaarste site is.

De persfoto’s zijn afkomstig van een anonieme bron van Android Police, en kunnen er dus op duiden dat de witte Nexus 4 daadwerkelijk vanaf 10 juni in de winkels moet liggen. Android Police meldt eveneens dat er bij die release alleen een 8GB- en 16GB-variant van het toestel beschikbaar zal zijn. Alle andere specificaties blijven hetzelfde. De witte Nexus 4 zou daarnaast in de Google Play Store beschikbaar zijn voor 299 dollar. Een Nederlandse release is nog niet aangekondigd.

Android 4.3 werd overigens ook al op de Mobile Expo 2013 in Thailand gespot. In de daar opgenomen video was onder andere de nieuwe camera-app te zien.

nexusae0_front
nexusae0_mid
Heeft dit artikel je geholpen?
LG Nexus 4
LG Nexus 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu