Philips kondigt GoGear Connect officieel aan
Redactie

philips gogearDe geruchten zijn waar: Philips komt nog dit jaar met een eigen draagbare mediaspeler. Vandaag kondigde het Nederlandse bedrijf de Philips GoGear Connect aan. Deze PMP is te bewonderen tijdens de IFA-beurs in Berlijn. De draagbare mediaspeler is vanaf eind oktober in Nederland en België verkrijgbaar voor een prijs van 249 euro. Daarvoor krijg je een strak apparaat met 16 GB intern geheugen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Met de mediaspeler kun je op het internet surfen als je in de buurt bent van een Wi-Fi-netwerk. Daarnaast klinken liedjes en video’s nog beter dankzij de FullSound technologie van Philips. Daarnaast is er een camera ingebouwd en is er nog plek voor een Micro-SD-kaart.

De mediaspeler weegt slechts 128 gram en heeft een 3,2″ touchscreen. Let overigens op de oordopjes die bij de mediaspeler zitten. Dit zijn geen standaard oordopjes met een slechte geluidskwaliteit, maar speciale omgevingsgeluiddempende in-ear oordopjes.

Aangezien Philips deel uitmaakt van de Open Handset Alliance zijn de Google-apps, zoals Google Maps en Android Market, van de partij op de GoGear Connect. Je kunt dus gemakkelijk meer dan 100.000 apps downloaden in de Market. Tenminste, als je daar ruimte voor hebt.

Zie jij iets in deze draagbare mediaspeler of blijf jij jouw Android-telefoon trouw?

philips gogear

Via: Frandroid

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.