Phone Halo: sleutels terugvinden met je Android-toestel

Redactie
7 juli 2010, 13:23
1 min leestijd
Phone Halo: sleutels terugvinden met je Android-toestel
phone halo

Misschien ken je de goedkope apparaatjes die je aan je sleutelbos kunt vastmaken. Door de fluiten geeft het apparaatje een piepgeluid, zodat je makkelijker een zoekgeraakte sleutelbos kunt terugvinden. Best aardig, maar er is een échte high-tech oplossing te koop die een stap verder gaat. De Phone Halo staat via Bluetooth in verbinding staat met je telefoon. Het werkt op Android (minimaal OS 2.0) en Blackberry. De benodigde applicatie is gratis in de Android Market te vinden.

Phone Halo waarschuwt wanneer je de afstand tussen je Android-toestel en waardevolle spullen te groot wordt (bijvoorbeeld wanneer je je sleutelbos ergens laat liggen). Je kunt ook een alarm laten afgaan om je sleutelbos makkelijker terug te vinden, net zoals het fluitje bij de goedkope gadgets.

Lees verder na de advertentie.

phone halo 2

Een derde functie is het opvragen van de gps-locatie via e-mail of sms. Je kunt deze informatie ook delen met je vrienden, zodat je anderen kunt laten meehelpen zoeken. Het is zelfs mogelijk om de informatie op sociale netwerken te plaatsen, zodat iedereen kan helpen zoeken. Al kun je je afvragen of het slim is om wildvreemden te laten weten dat je je sleutels kwijt bent en waar ze te vinden zijn.

Eén Phone Halo kost $5995. Voor twee stuks betaal je $95,95 en voor drie stuks $139,95.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's